כמו שכתבתי לכן בהקדמה יש אין סוף תוספות מדהימות ויצרתיות
הכל בהתאם לטעם האישי שלכן ומה שיש סביבכן.. במקרר ובמזווה
הדיוק למה שעובד לך ונעים לך- הוא הכי חשוב!
1. בטטות אפויות בתנור (אפשר להמיר בכרובית, גזר, תפוח אדמה ועוד…)
בטטה אפויה: בטטה בגודל בינוני, לחתוך בהתאמה אישית- ניתן לרכך במים רותחים לפני הכניסה לתנור. הוראות הכנה: חותכים את הבטטה מסדרים על תבנית אפייה, משמנים עם הידיים בשתי כפות שמן זית ומכניסים לתנור שחומם על חום של כ-200 מעלות עד להזהבה. זה ממכר…

2. קריספי טופו:
כמות ל 3-4 מנות תוספת.
טופו במרקם קשה – 300 גרם
2-3 כפות קמח עדשים (ניתן לטחון בבית),
קורט אבקת שום,
קורט מלח.
אופן ההכנה:
1. נייבש היטב את הטופו בעזרת נייר סופג, נחתוך אותו לקוביות קטנות בגודל של ביס.
2. בקערה אחרת נערבב את קמח העדשים, המלח ואבקת השום.
3. נכניס את קוביות הטופו לקערה ונצפה אותן בתערובת הקמח
4. נחמם מחבת עם מעט שמן זית לחום גבוהה ונכניס את קוביות הטופו העטופות בקמח למחבת.
5. מטגן קלות ונערבב בעדינות, כחמש דקות.
ברגע שהקוביות משחימות נוציא אותן מן המחבת. נקרר מעט ונפזר על הסלט.
בתאבון!

3. סלק אפוי בתנור
הסלק פשוט מאוד להכנה ומוסיף מתיקות מופלאה.
סלק אפוי: אני מניחה את הסלקים בקליפתם על נייר אפיה בחום של כ180 מעלות עד להתרככות (ניתן לנעוץ סכין בקלות) נותנת להם להצטנן, קולפת, חותכת ומוסיפה לסלט!
