רעיונות לתוספות מהירות לסלט שהוא ארוחה מדהימה!

כמו שכתבתי לכן בהקדמה יש אין סוף תוספות מדהימות ויצרתיות
הכל בהתאם לטעם האישי שלכן ומה שיש סביבכן.. במקרר ובמזווה

הדיוק למה שעובד לך ונעים לך- הוא הכי חשוב!

1. בטטות אפויות בתנור (אפשר להמיר בכרובית, גזר, תפוח אדמה ועוד…)

בטטה אפויה: בטטה בגודל בינוני, לחתוך בהתאמה אישית- ניתן לרכך במים רותחים לפני הכניסה לתנור. הוראות הכנה: חותכים את הבטטה מסדרים על תבנית אפייה, משמנים עם הידיים בשתי כפות שמן זית ומכניסים לתנור שחומם על חום של כ-200 מעלות עד להזהבה. זה ממכר…

2. קריספי טופו:

כמות ל 3-4 מנות תוספת.

טופו במרקם קשה – 300 גרם

2-3 כפות קמח עדשים (ניתן לטחון בבית),

קורט אבקת שום,

קורט מלח.

אופן ההכנה:

1. נייבש היטב את הטופו בעזרת נייר סופג, נחתוך אותו לקוביות קטנות בגודל של ביס.

2. בקערה אחרת נערבב את קמח העדשים, המלח ואבקת השום.

3. נכניס את קוביות הטופו לקערה ונצפה אותן בתערובת הקמח

4. נחמם מחבת עם מעט שמן זית לחום גבוהה ונכניס את קוביות הטופו העטופות בקמח למחבת.

5. מטגן קלות ונערבב בעדינות, כחמש דקות.

ברגע שהקוביות משחימות נוציא אותן מן המחבת. נקרר מעט ונפזר על הסלט.

בתאבון!

3. סלק אפוי בתנור

הסלק פשוט מאוד להכנה ומוסיף מתיקות מופלאה.

סלק אפוי: אני מניחה את הסלקים בקליפתם על נייר אפיה בחום של כ180 מעלות עד להתרככות (ניתן לנעוץ סכין בקלות) נותנת להם להצטנן, קולפת, חותכת ומוסיפה לסלט!

מוזמנות לשתף:

מוזמנות להדפיס:

חגית לוטן

חגית לוטן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נעים להכיר! חגית לוטן :)
אני נטורופתית, הרבליסטית קלינית. מנחת התוכנית ״דואגת לעצמי״. ואם את מבקשת לטפל בעצמך, לחזק את עצמך, להבין אחת ולתמיד מה נכון לך לאכול ולייצר שינוי מבורך בחייך.
אני כאן בשבילך

דואגת לעצמי

מעכשיו ולתמיד

תוכנית ריפוי תזונתי אישי

ושחרור משקל לנשים

דואגת לעצמי

הסטודנטית

תוכנית דיוק תזונתי ואיזון הורמונלי

לסטודנטיות וצעירות

דואגת לעצמי

New Born

לדאוג לעצמך ולתינוק שלך

לפני הכניסה להריון ואחרי הלידה

אני מזמינה אותך לשיחת היכרות איתי
ועם הדרך התזונתית המיוחדת שיצרתי.

אגסים אפויים

אגסים אפויים חמים או קרים, אפשר להכין גם עם תפוחים ופירות אחרים..
מושלמים לשעת הבא לי, בתוך סלט ירוק, או לצד גלידה טבעית ומותרת.

קראי עוד...

טורטיות כוסמת

הכוסמת היא מזון על! וזאת למה? עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ובנוגד חימצון עוצמתי הנקרא רוטין, רוטין מחזק את כלי הדם. הכוסמת מכילה חלבון מלא, היא נטולת גלוטן, עשירה בסיבים מסיסים והערך הגליקמי שלה נמוך. (לא מעלה דרמטית רמות סוכר בדם!) בשל כך היא מייצרת תחושת שבע לאורך זמן.

קראי עוד...

לדאוג לעצמך זו חגיגה

הצטרפי לקהילת דואגת לעצמי

וקבלי מתנה :)

שני מתכונים קלי הכנה וטעימים

מתוך התוכניות שלנו…

דילוג לתוכן