רוטב פסטו לפסטה

ירוקים הם מרכיב חשוב בתזונה היומית שלנו.
המון פעמים כשאני מתלבטת איתכן איך להוסיף ירוק לכל ארוחה עולה אופציית הפסטו כממרח או כרוטב לפסטה. רוטב הפסטו מכיל גם שומנים בריאים ומזינים המסייעים בתהליכי ירידה במשקל וכמובן שהירוקים הם בוסט משוגע של וויטמינים, מינרלים ואנטיאוקסידנטים.

המנה הזו כל כך קלה להכנה, היא מעולה בתור מנת אקספרס כשאין לך זמן להכין שום דבר ואת רעבה.

המנה מתאימה לכל שלבי התוכנית

רמה קלה
מנה אישית
5 ד הכנה

המרכיבים:
חבילת פסטה, נעדיף פסטה שעשויה מקטניות משום שיש לה ערך גליקמי נמוך ותכולת חלבון גבוה יחסית.
(כמובן שהדיוק האישי ״ משחק כאן תפקיד ומי שלא מתאימות לה הקטניות- יודעת במה להחליף)
אופציות אחרות הן: פסטה מכוסמת, אורז שחור, אורז מלא
להכין את הפסטה על פי הוראות היצרן

חצי כוס שמן זית איכותי
חצי כוס אגוזים שלא עברו קלייה לבחירתך:
שקדים/אגוזי ברזיל/צנוברים/פקאנים/פיסטוקים
אפשר רק סוג אחד ואפשר לערבב

רבע כוס של זרעי דלעת (המון אבץ!)
2 שיני שום טריות
קורט מלח
כוס עלי פטרוזיליה/ כוסברה/ בזיליקום
ממש מה שיש במקרר

הוראות הכנה:

מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר (אם רוצים מחית חלקה) למעבד מזון (אם רוצים מחית גסה יותר)
וטוחנים עד למרקם הרצוי
אפשר לטעום ולתקן תיבול או להוסיף עוד שמן זית אם רוצים את המרקם נוזלי יותר.
זהו.

תהני!

בהמלצת העדה הנטורופתית:
ממליצה לה
בהתאם לשלב בו את נמצסיר לפני הטחינה גבעולים שלעיתים מייצרים מרירות. אם בכל זאת יצא מריר/חריף-אל דאגה, לאחר יום המרירות/חריפות מתפוגגת. אחסני במקרר ותהני ביום שלמחרת.

הממרח מתמצק לאחר השהיה במקרר

ניתן לאחסן כשבוע במקרר בכלי אטום

ניתן להתאים את הכמויות לטעם האישי שלך: יותר אגוזים ביחס לעלים, יותר שום וכדומה
את בתוכנית אפשר לפזר על המנה כשהיא מוכנה:
גבינת פרמזן או שמרי בירה.

מוזמנות לשתף:

מוזמנות להדפיס:

חגית לוטן

חגית לוטן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נעים להכיר! חגית לוטן :)
אני נטורופתית, הרבליסטית קלינית. מנחת התוכנית ״דואגת לעצמי״. ואם את מבקשת לטפל בעצמך, לחזק את עצמך, להבין אחת ולתמיד מה נכון לך לאכול ולייצר שינוי מבורך בחייך.
אני כאן בשבילך

דואגת לעצמי

מעכשיו ולתמיד

תוכנית ריפוי תזונתי אישי

ושחרור משקל לנשים

דואגת לעצמי

הסטודנטית

תוכנית דיוק תזונתי ואיזון הורמונלי

לסטודנטיות וצעירות

דואגת לעצמי

New Born

לדאוג לעצמך ולתינוק שלך

לפני הכניסה להריון ואחרי הלידה

אני מזמינה אותך לשיחת היכרות איתי
ועם הדרך התזונתית המיוחדת שיצרתי.

אגסים אפויים

אגסים אפויים חמים או קרים, אפשר להכין גם עם תפוחים ופירות אחרים..
מושלמים לשעת הבא לי, בתוך סלט ירוק, או לצד גלידה טבעית ומותרת.

קראי עוד...

טורטיות כוסמת

הכוסמת היא מזון על! וזאת למה? עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ובנוגד חימצון עוצמתי הנקרא רוטין, רוטין מחזק את כלי הדם. הכוסמת מכילה חלבון מלא, היא נטולת גלוטן, עשירה בסיבים מסיסים והערך הגליקמי שלה נמוך. (לא מעלה דרמטית רמות סוכר בדם!) בשל כך היא מייצרת תחושת שבע לאורך זמן.

קראי עוד...

לדאוג לעצמך זו חגיגה

הצטרפי לקהילת דואגת לעצמי

וקבלי מתנה :)

שני מתכונים קלי הכנה וטעימים

מתוך התוכניות שלנו…

דילוג לתוכן