גלידת שוקולד מדהימה

גלידת שוקולד מרגיעת חשקים למתוק

הרכיבים:
1-2 בננות קפואות חתוכות לרבעים
תמר מגהול מגולען (אפשר לשים לפני מספר ד׳ במים רותחים)
מעט קרח (לא חובה)
חופן שקדים/פקאן/פיסטוקים/מלך
מעט חלב מן הצומח-אני משתמשת בחלב קוקוס
1-2 כפות קקאו איכותי
מעט שוקולד מרירי איכותי לתבלון (לא חובה) 


אופן ההכנה:
1. נכניס את כל הרכיבים מלבד החלב מן הצומח לבלנדר עוצמתי,
נתחיל לטחון ובמידת הצורך נוסיף את החלב.
ככל שנוסיף יותר מן הנוזל כך המרקם של הגלידה יהיה פחות סמיך-
שימי לב.

זהו! הגלידה מוכנה ואפשר לקשט באיזה טופינג שמתחשק:
קוקוס, שוקולד מריר, שברי אגוזים…

מוזמנות לשתף:

מוזמנות להדפיס:

חגית לוטן

חגית לוטן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נעים להכיר! חגית לוטן :)
אני נטורופתית, הרבליסטית קלינית. מנחת התוכנית ״דואגת לעצמי״. ואם את מבקשת לטפל בעצמך, לחזק את עצמך, להבין אחת ולתמיד מה נכון לך לאכול ולייצר שינוי מבורך בחייך.
אני כאן בשבילך

דואגת לעצמי

מעכשיו ולתמיד

תוכנית ריפוי תזונתי אישי

ושחרור משקל לנשים

דואגת לעצמי

הסטודנטית

תוכנית דיוק תזונתי ואיזון הורמונלי

לסטודנטיות וצעירות

דואגת לעצמי

New Born

לדאוג לעצמך ולתינוק שלך

לפני הכניסה להריון ואחרי הלידה

אני מזמינה אותך לשיחת היכרות איתי
ועם הדרך התזונתית המיוחדת שיצרתי.

אגסים אפויים

אגסים אפויים חמים או קרים, אפשר להכין גם עם תפוחים ופירות אחרים..
מושלמים לשעת הבא לי, בתוך סלט ירוק, או לצד גלידה טבעית ומותרת.

קראי עוד...

טורטיות כוסמת

הכוסמת היא מזון על! וזאת למה? עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ובנוגד חימצון עוצמתי הנקרא רוטין, רוטין מחזק את כלי הדם. הכוסמת מכילה חלבון מלא, היא נטולת גלוטן, עשירה בסיבים מסיסים והערך הגליקמי שלה נמוך. (לא מעלה דרמטית רמות סוכר בדם!) בשל כך היא מייצרת תחושת שבע לאורך זמן.

קראי עוד...

לדאוג לעצמך זו חגיגה

הצטרפי לקהילת דואגת לעצמי

וקבלי מתנה :)

שני מתכונים קלי הכנה וטעימים

מתוך התוכניות שלנו…

דילוג לתוכן