הרכיבים:
1-2 בננות קפואות חתוכות לרבעים
תמר מגהול מגולען (אפשר לשים לפני מספר ד׳ במים רותחים)
מעט קרח (לא חובה)
חופן שקדים/פקאן/פיסטוקים/מלך
מעט חלב מן הצומח-אני משתמשת בחלב קוקוס
1-2 כפות קקאו איכותי
מעט שוקולד מרירי איכותי לתבלון (לא חובה)


אופן ההכנה:
1. נכניס את כל הרכיבים מלבד החלב מן הצומח לבלנדר עוצמתי,
נתחיל לטחון ובמידת הצורך נוסיף את החלב.
ככל שנוסיף יותר מן הנוזל כך המרקם של הגלידה יהיה פחות סמיך-
שימי לב.
זהו! הגלידה מוכנה ואפשר לקשט באיזה טופינג שמתחשק:
קוקוס, שוקולד מריר, שברי אגוזים…
