עוגת תפוחים מושלמת!
אחת העוגות האהובות עלי בתוכנית
נולדה מתוך צורך במשהו מתוק וטעים על יד הקפה או בין לבין..
כולם אוהבים אותה היא מלאה בטוב והטעם שלה נפלא!
זו עוגה טעימה ולא טעימה מדי(:
לא כזו שגורמת לך לאכול עוד ועוד ועוד,
פרוסה אחת נפלאה! ואם את בתחילת הדרך ואת זקוקה להגבלה נחרצת של כמויות:
תבניות קאפקייס יהיו הדיוק המצויין שלך!
ותמיד אפשר להוסיף גם כפית חמאת שקדים על מנת לאזן את ההשפעה הסוכרית- אם יש צורך כמובן!
המרכיבים:
4 ביצים
חצי כוס חלב מן הצומח
רבע כוס שמן זית
שני תפוחים פרוסים
קורט מלח
רבע כוס סילאן/ מייפל
כוס שיבולת שועל דקה
כוס קמח שקדים
כפית שטוחה אבקת אפייה
חופן של דובדבנים מיובשים ללא המתקה
אופן ההכנה:
1. נחמם תנור ל180 מעלות
2. נשים בקערה את על החומרים הרטובים ונערבב היטב, נוסיף את התפוחים החתוכים והדובדבנים ונממשיך לערבב
3. נערבב בנפרד את החומרים היבשים ונאחד את הבלילות
4. נעביר לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ולתנור לכ-40 ד או עד שקיסם הנעץ במרכז העוגה יוצא יבש
בהמלצת העדה הנטורופתית:
ניתן לצרף כפית של חמאת שקדים מעל העוגה עם האכילה על מנת לאזן את רמות הסוכר.
ביס מושלם!
תהני.