קראמבל מפתיע שגם סטאג׳רית לרפואה הצליחה להכין תוך כדי משמרת בבית החולים!
כל אחת יכולה באפס מאמץ,
והטעם- הפתעה!
המרכיבים:
מתאים לקערה קטנה רחבה:
תפוח אחד שלם
3 כפות חלב צמחי ללא תוספת סוכר
כף שיבולת שועל מהירת הכנה
כפית סירופ מייפל
קורט קינמון
ניתן להוסיף גם חופן צימוקים או כפית תמצית ווניל.
לקראמבל:
3 כפות גדושות של קמח שקדים או קמח אגוזי לוז או קמח שיבולת שועל (עם קמח שקדים או אגוזים יוצא הכי טעים)
2 כפות שיבולת שועל מהירת הכנה.
כף מייפל
קמצוץ קינמון
כפית תמצית וניל איכותית
כף שמן זית
אופן ההכנה:
1 נחתוך את התפוח לחתיכות קטנות, נשים את התפוח בכלי המתאים למיקרו ונוסיף את כף שיבולת השועל, צימוקים (אם יש) את החלב, המייפל והקינמון ולערבב היטב
2. בקערה נוספת נערבב את כל מרכיבי קראמבל לתערובת פירורית ונפזר אותה על תערובת התפוחים- חשוב לפזר באופו אחיד על כל שכבת התפוחים.
3. להכניס למיקרו לשתי דקות בלבד והקראמבל מוכן.
ניתן גם לאפות בתנור בחום של כ-200 מעלות למשך מספר דקות בלבד.
חשוב, ניתן להחליף את התפוחים או חלק מהם באגסים, להוסיף אוכמניות, תותים, משמשים, בננות וככל העולה על רוחכן…ודמיונכן (: