חמש דקות הכנה
אגסים אפויים חמים או קרים, אפשר להכין גם עם תפוחים ופירות אחרים..
מושלמים לשעת הבא לי,
בתוך סלט ירוק, או לצד גלידה טבעית ומותרת.
מה צריך?
כ 4 אגסים
הרוטב –
כף מייפל או סילאן
2-3 כפות של שמן זית
כפית שטוחה של אבקת קינמון
ניתן להוסיף גם שתי כפיות של יין אדום
או כפית תמצית וניל טהורה.
מערבבים את כל חומרי הרוטב
הוראות ההכנה:
חותכים את האגסים לרבעים ומסדרים על נייר אפייה כשהקליפה למטה.
מברישים אותם מכל הצדדים ברוטב אגסים שהכנו.
אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהם מתרככים. (למניעת התייבשות ניתן לכסות את האגסים בנייר אלומיניום ולהסיר כ-10 דקות לפני ההוצאה מהתנור).
בתאבון!