לחם…
ככל שאני פוגשת יותר ויותר נשים בקליניקה,
ככל שאני מעמיקה בידע ובליווי הנטורופתי
אני מבינה שלחם חיטה, לחם כוסמין, לחם שיפון
לחם מלא לחם מחמצת…
לחם יודע לייצר אצל רבות מאיתנו חוסר איזון ברמות הסוכר בדם
ובהמשך מפולת חשקים לפחממות וסוכרים…
וכשאתן מתחילות לצעוד בדרך החדשה, אנחנו מסירות את קמח החיטה לסוגיו מן התפריט
ומגלות עולם חדש של טעמים.
ומה קורה כשאין זמן, אין במקפיא לחם מתאים ואת ממהרת…
הלחם הזה הוא פתרון מושלם למצבים השכיחים האלה.






המרכיבים:
ביצה
2 כפות קמח שקדים
2 כפות שיבולת שועל (עדיף דקה)
כף שמן זית (ומעט שמן זית לשימון הכוס)
חצי כפית אבקת אפייה
מלח
הוראות ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים היטב בקערה.
2. להעביר לכוס מאג משומנת בשמן זית, שמתאימה לחימום במיקרו (זו תהיה הצורה של הלחמניה).
3 לחמם במיקרו לדקה וחצי (שימי לב שעוצמת המיקרו משתנה ואלי תזדקקי ליותר).
4. זהו, הלחם מוכן.
אם יש צורך, אפשר להשחים בטוסטר.
בתאבון