פודינג שיבולת שועל


הפודינג הזה יכול להחליף מעדן חלב שאתן רגילות לאכול אחר הצהריים,
או חשק למשהו מנחם ומתוק בשעות הערב או הבוקר.
אפשר להוסיף לו המון פירות חתוכים, מעט מייפל ואגוזים כמובן.

הסיבים המסיסים מייצרים תחושת שובע ממושכת ללא העמסה קלורית נוספת!
הסיבים מאזנים רמות כולסטרול, מזון פרהביוטי נפלא לחיידקי המעי, ממתנים עליית רמות סוכר בדם מייעלים את פעילות המעיים- מונעים עצירות.

את המוזלי הזה פיתח לראשונה 

ד"ר מקסימיליאן אוסקר, רופא שוויצרי שחי בשנת 1900 הוא ממציא המנה הנפלאה והבריאה הזו.

ד"ר אוסקר שיפר את איכות חייהם של מטופליו גם באמצעות תזונה ונטורופתיה מנות המוזלי שימשה אותו  כתזונה עיקרית בתהליכי הריפוי.
 


המרכיבים:
3 כפות שיבולת שועל טחונה או גסה (אני אוהבת להשתמש בגסה)

 חצי כוס מים/ חלב קוקוס/ חלב שקדים ביתי או חלב שקדים דה ברידג'

תפוח מגורר במגרדת או פרוס לחתיכות קטנות

כף זרעי צ'יה.

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ומשרים למשך 8-24 שעות במקרר. (לילה לפני..) ניתן להוסיף לנוזל גם תמצית מיי ורדים טבעית למי שאוהבת מלבי, קינמון ותמצית וניל ומייפל למי שדרושה לה המתקה נוספת…

בזמן ההשרייה הסיבים המסיסים בשיבולת השועל והצ׳יה תופחים והנוזל הופך לפודינג סמיך.

לאחר ההשריה, בבוקר מוסיפים:

חופן פירות יער

פירות חתוכים

חופן שקדים קוקוס טחון

ולמי שדרושה המתקה נוספת- מייפל.

בתאבון!

המלצה חמה חמה ממני: להקפיץ את הפירות במעט שמן זית ומייפל על מחבת, השילוב של הפירות החמימים והפודינג הקר, מושלם!

מוזמנות לשתף:

מוזמנות להדפיס:

חגית לוטן

חגית לוטן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נעים להכיר! חגית לוטן :)
אני נטורופתית, הרבליסטית קלינית. מנחת התוכנית ״דואגת לעצמי״. ואם את מבקשת לטפל בעצמך, לחזק את עצמך, להבין אחת ולתמיד מה נכון לך לאכול ולייצר שינוי מבורך בחייך.
אני כאן בשבילך

דואגת לעצמי

מעכשיו ולתמיד

תוכנית ריפוי תזונתי אישי

ושחרור משקל לנשים

דואגת לעצמי

הסטודנטית

תוכנית דיוק תזונתי ואיזון הורמונלי

לסטודנטיות וצעירות

דואגת לעצמי

New Born

לדאוג לעצמך ולתינוק שלך

לפני הכניסה להריון ואחרי הלידה

אני מזמינה אותך לשיחת היכרות איתי
ועם הדרך התזונתית המיוחדת שיצרתי.

אגסים אפויים

אגסים אפויים חמים או קרים, אפשר להכין גם עם תפוחים ופירות אחרים..
מושלמים לשעת הבא לי, בתוך סלט ירוק, או לצד גלידה טבעית ומותרת.

קראי עוד...

טורטיות כוסמת

הכוסמת היא מזון על! וזאת למה? עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ובנוגד חימצון עוצמתי הנקרא רוטין, רוטין מחזק את כלי הדם. הכוסמת מכילה חלבון מלא, היא נטולת גלוטן, עשירה בסיבים מסיסים והערך הגליקמי שלה נמוך. (לא מעלה דרמטית רמות סוכר בדם!) בשל כך היא מייצרת תחושת שבע לאורך זמן.

קראי עוד...

לדאוג לעצמך זו חגיגה

הצטרפי לקהילת דואגת לעצמי

וקבלי מתנה :)

שני מתכונים קלי הכנה וטעימים

מתוך התוכניות שלנו…

דילוג לתוכן