המתכון הקבוע שלי.
בסיס לגיוון בהתאם לסוגי הירוקים שיש לי במקרר ובהתאם לפירות קפואים שיש לי במקפיא.
בננה קפואה תמיד תהיה כאן ושימוש בבלנדר עוצמתי ליצירת מרקם אחיד-חובה.
המרכיבים:
3 עלי חסה
חופן עלי פטרוזיליה
חופן עלי קייל
תמר מג׳הול
6 תותים/ חופן מנגו/ חופן אוכמניות- קפואים
חופן שקדים לא מעובדים
בננה
חופן קרח
כשני שליש כוס מים.
כף זרעי פשתן – שלמים (ממליצה לאחסן בהקפאה)
אופן ההכנה:
טוחנים הכל בבלנדר עוצמתי ונהנים!