קרקר חומוס קראנצ'

אנחנו יודעות שהקראנצ׳ ממכר… והוא חלק מהטעמים ה״מערביים״
לקרקר הזה יש קראנצ׳ ובנוסף ערך גליקמי נמוך-
בזכות הסיבים והחלבון.
אפשר להנות גם מהקראנצ׳ וגם מתחושה של שליטה-
בזכות האיזון.

מנה משפחתית.
רמה קלה
10 ד הכנה
מתאים לכל שלבי התוכנית

קרקר חומוס קראנצ

המרכיבים:

אחד ורבע כוס קמח חומוס
שלושת רבעי כוס קמח טפיוקה
כפית מלח
כף חומץ תפוחים אורגני
5 כפות שמן זית
5 כפות טחינה גולמית
כוס מים פושרים ועוד רבע- אם יש צורך
חצי כפית סודה לשתייה


הוראות הכנה:

1. מחממים את התנור ל200 מעלות ומרפדים שתי תבניות סטנדרטיות בנייר אפייה
2. בקערה מערבבים את כל היבשים- כולל המלח והסודה לשתייה
3. מוסיפים: טחינה, חומץ תפוחים, שמן זית וחצי כוס מים ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את חצי כוס המים שנותרה ומערבבים שוב. אם צריך עוד מים מוסיפים לאט..
5. מעבירים מחצית מן הבלילה לנייר האפייה ומורחים בגבה אחיד של 3 מ״מ,
כך עושים עם התבנית השנייה והבלילה שנותרה.
6. מפזרים מעל שומשום ומלח גס- אפשר גם תבלינים/קצח ולהיות יצרתיות ממש(:
7. אופים כ10 דקות אז מוציאים מן התנור ובעזרת סכין חדה חותכים בעדינות לריבועים
8. מחזירים לתנור ל10 דקות נוספות ועד שהקרקרים מזהיבים בקצוות . מנמיכים מעט את החום ל100 מעלות ואופים  כ20 ד נוספות
ומשגיחות שלא יישרף
9. מוציאים מן התנור מצננים היטב היטב טרק כשממש מתקררים- מאכסנים בקופסה אטומה.

בהמלצת העדה הנטורופתית:

– טעימים ממש כתוספת לסלט- כמו קרוטונים מתפצפצים…

מוזמנות לשתף:

מוזמנות להדפיס:

חגית לוטן

חגית לוטן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נעים להכיר! חגית לוטן :)
אני נטורופתית, הרבליסטית קלינית. מנחת התוכנית ״דואגת לעצמי״. ואם את מבקשת לטפל בעצמך, לחזק את עצמך, להבין אחת ולתמיד מה נכון לך לאכול ולייצר שינוי מבורך בחייך.
אני כאן בשבילך

דואגת לעצמי

מעכשיו ולתמיד

תוכנית ריפוי תזונתי אישי

ושחרור משקל לנשים

דואגת לעצמי

הסטודנטית

תוכנית דיוק תזונתי ואיזון הורמונלי

לסטודנטיות וצעירות

דואגת לעצמי

New Born

לדאוג לעצמך ולתינוק שלך

לפני הכניסה להריון ואחרי הלידה

אני מזמינה אותך לשיחת היכרות איתי
ועם הדרך התזונתית המיוחדת שיצרתי.

אגסים אפויים

אגסים אפויים חמים או קרים, אפשר להכין גם עם תפוחים ופירות אחרים..
מושלמים לשעת הבא לי, בתוך סלט ירוק, או לצד גלידה טבעית ומותרת.

קראי עוד...

טורטיות כוסמת

הכוסמת היא מזון על! וזאת למה? עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ובנוגד חימצון עוצמתי הנקרא רוטין, רוטין מחזק את כלי הדם. הכוסמת מכילה חלבון מלא, היא נטולת גלוטן, עשירה בסיבים מסיסים והערך הגליקמי שלה נמוך. (לא מעלה דרמטית רמות סוכר בדם!) בשל כך היא מייצרת תחושת שבע לאורך זמן.

קראי עוד...

לדאוג לעצמך זו חגיגה

הצטרפי לקהילת דואגת לעצמי

וקבלי מתנה :)

שני מתכונים קלי הכנה וטעימים

מתוך התוכניות שלנו…

דילוג לתוכן