פנקייק הוא אופציה נפלאה לארוחת בוקר כיפית, מהירה וטעימה!
הבסיס הוא ביצים- חלבון ואליו אנחנו מוסיפים: שומן בריא וסיבים מסיסים (שיבולת שועל)
פירות כיפיים ויש לנו הכל!
בתאבון.

המרכיבים:
2 בננות בשלות
2 ביצים
שני שליש כוס שיבולת שועל דקה (אם רוצים מרקם חלק- עדיף טחונה לקמח)
קורט מלח
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
רבע כוס חלב צמחי ללא תוספת סוכר
רבע כוס מים
אופן ההכנה:
אם משתמשים בבלנדר – שמים את כל החומרים וטוחנים לעיסה אחידה.
אם לא- מועכים היטב את הבננות ואליהם מצרפים את כל החומרים ובוחשים עד קבלת עיסה חלקה ואחידה.
- נחמם מחבת לחום בינוני אם זו מחבת נון סטיק אין צורך בשמן כלל, אם מחבת ללא ציפוי מומלץ לשמן במעט שמן זית.
- בעזרת כף ניצור שלוליות של בלילה במחבת החמה שלנו, נכסה את הפנקייק עם מכסה כדקה לערך, כאשר יש בועות גדולות על פני הפנקייק והחלק החיצוני שלו מעט התייבש נוכל להפוך אותו בעדינות.
- נצרוב מעט את הפנקייק בצידו השני ונוציא מהמחבת. כך נעשה עם יתר הבלילה.
- נסדר את הפנקייקים בצלחת עם המון המון פירות טעימים וחתוכים לצידם.
- ממליצה למרוח מעל ממרח אגוזים (שקדיה לדוגמא) ובמידת הצורך להוסיף מעט מייפל טבעי. אפשר גם לפזר מעל המון המון פירות חתוכים וטעימים וחופן שקדים לתחושת שבע ארוכה ונינוחה!
תהנו!