נשתמש בפסטה שמתאימה לדרך: פסטה מקטניות או פסטה מאורז על כל סוגיו/כוסמת/ שיבולת שועל.
שימו לב שפסטות הקטניות משלבות גם תעולת חלבון גבוהה יותר ועל כן ערך גליקמי מאוזן יותר
ותחושת שובע ארוכה יותר.
הפסטו הטרי מכיל שומנים בריאים ומזינים המסייעים בתהליכי ירידה במשקל וכמובן המון ירוקים
השילוב ביניהם טעים, מושלם ובריא
והכל מוכן תוך 10 ד
את צריכה ללדאוג רק לרכיבים(:
מתאימה לכל השלבים.
רמה קלה
מנת ממרח הפסטו משפחתית
10 ד הכנה
המרכיבים:
חצי כוס שמן זית איכותי
חצי כוס שקדים שאינם קלויים/אגוזי ברזיל/ צנוברים/פקאנים/אגוזי מלך/פיסטוקים כמובן אפשר לערבב בין הסוגים
רבע כוס זרעי דלעת לא קלויים (עשירים באבץ)
2 שיני שום טריות
קורט מלח
כוס עלי כוסברה/ פטרוזיליה/ בזיליקום (עדיף אורגנים וכדאי להסיר לפני הטחינה גבעולים שגורמים למרירות
הוראות הכנה:
לשים את כל החומרים במעבד המזון/בלנדר עוצמתי ולטחון עד לקבלת מרקם חלק
תהני!
בהמלצת העדה הנטורופתית:
– אם יצא לך מיימי מדי- אל דאגה, הממרח מתקשה במקרר
-לאחר הטחינה, הממרח בדרך כלל חריף, החריפות מתמתנת מאוד ביום שאחרי
-ניתן לשמור את הממרח כשבוע בכלי אטום.
ואת הפסטה שלנו כמובן יש להכין על פי הראות היצרן.