שניצל טעים. אפילו שניצל יש לנו בדרך השפע של דואגת לעצמי.
האפשרויות הן אין סופיות וטעימות
ולך נשאר רק לדייק את כל המבחר והשפע למה שטעים ומשתלב עם אורח החיים שלך(:
מתאים לכל שלבי התוכנית
רמה קלה
מנה זוגית
10 ד הכנה





המרכיבים:
4–5 פרוסות דקות של חזה עוף
לתערובת היבשה:
רבע כוס קמח שקדים
רבע כוס שיבולת שועל דקה או עבה
2 כפות סומסום
לתערובת הרטובה:
ביצה +| כף סויה
כפית חרדל
כ4 כפות שמן זית לשימון נייר האפייה ולהזלפה מעל השניצל
הוראות הכנה:
מחממים תנור לכ220 מעלות
1. מערבבים את התערובת הרטובה ומניחים בתוכה את פרוסות חזה העוף.
אפשר לא להשרות בכלל ואפשר להשרות גם ללילה לספיגת הטעמים
2. מערבבים היטב בקערה רחבה את
החומרים היבשים וטובלים בתוכה את פרוסות חזה העוף משני הצדדים.
3. מניחים את חזה העוף המצופה על נייר אפיה המשומן קלות (ממש כמו בתמונה)
4. מטפטפים מעל השניצלים שמן זית עם כף- לא חייב להיות אחיד אבל שימי לב שכל שניצל מקבלת טפטוף שמן.
5. מכניסים לתנור החם ובהשגחה לכ10-15 ד עד להשחמה.
זה טעים לדואגת לעצמי
בהמלצת העדה הנטורופתית:
-ממליצה להכין עם השניצל צ׳יפס טעים של חזה עוף ובטטה.
– כמובן אפשר להכפיל כמויות