גרנולת ערבוב לימים כאוטים במיוחד,
כיי יש ימים בהם העומס מכריע אותי,
הרבה ימים כאלה…
העניין הוא,
שיש פרדיגמה שנוצרה במכוון על ידי תעשיית המזון והיא מוטמעת בנו שנים,
והיא אומרת
שלוקח יותר זמן להכין אוכל בריא.
זה לא נכון
ואני נהנית להוכיח את זה שוב ושוב בקליניקה
הנטורופתית.
השפע שקיים סביבנו מאפשר גם לתזונה הבריאה להיות הרבה יותר נינוחה.
והמתכון הזה הוא לגמרי הוכחה.
מתכון קל לגרנולה לכאלה שאין להן זמן בבוקר בכלל.
המרכיבים:
ככוס שיבולת שועל גסה
כוס וחצי אגוזים/ שקדים שאת אוהבת
חצי כוס זרעים מגוון- ממש מה שמתחשק
דובדבנים לא ממותקים/צימוקים
הוראות הכנה:
לערבב את כל היבשים והרטובים
ולהוסיף פצפוצי אורז לא ממותקים בשביל ה קראנצ׳,
לאכסן בצנצנת וכשמתחשק
להוסיף חלב מן הצומח ופירות חתוכים.
זהו פשוט ומושלם!